Boek telefonisch:

010 737 1700

VCA cursus Rotterdam


Een VCA cursus volgen in Rotterdam

Moet jij voor je werk een VCA certificaat kunnen overleggen? Wordt het door je werkgever als voorwaarde gesteld dat jij een VCA certificaat moet hebben voordat je aan de slag kan gaan? Dan is het goed om een VCA cursus in Rotterdam te volgen bij een gecertificeerd bedrijf. Hiervoor kun je altijd contact opnemen met Orbi Opleidingen. We hebben namelijk mensen in dienst die als geen ander weten wat er allemaal bij komt kijken om een goede, complete training te geven. Als je bij ons een VCA training in Rotterdam volgt, dan is dit inclusief het examen. Je kan daarbij kiezen uit meerdere verschillende cursussen: een VCA Basis cursus, een VCA VOL cursus en een VIL VCU cursus.

Startgarantie Inclusief examen Code95
€ 189,-
  • Gratis gezonde lunch
  • Cursus + examen in 1 dag

Inclusief examen Startgarantie Code95
€ 199,-
  • Gratis gezonde lunch
  • Cursus + examen in 1 dag

Startgarantie Inclusief examen Code95
€ 199,-
  • Gratis gezonde lunch
  • Cursus + examen in 1 dag

Volg je VCA opleiding in Rotterdam

Het is voor werknemers die gevaarlijke werkzaamheden uitvoeren verplicht om een VCA certificaat te hebben. VCA staat hierbij voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Je hebt dit certificaat nodig om aan te kunnen tonen dat je weet wat er allemaal bij komt kijken om je werk zo veilig mogelijk uit te voeren. Uiteraard is een dergelijk certificaat ook verplicht voor leidinggevenden in sectoren waar gevaarlijk werk wordt uitgevoerd. Het is daarbij mogelijk voor bedrijven om vanaf vijf deelnemers aan een cursus een van onze mensen naar je bedrijf te laten komen, om daar de cursus te geven.

Meer weten over een VCA cursus in Rotterdam?

Neem eens een kijkje bij de uitgebreide informatie over onze opleidingen, die wij elders op deze website voor je klaar hebben staan. Je kunt je via de website ook heel eenvoudig inschrijven voor onze cursussen. Deze cursussen duren 1 dag, waarin je ook meteen examen doet. Daarbij is de dag dat je de VCA opleiding in Rotterdam volgt geheel verzorgd. Wij zorgen voor een gratis gezonde lunch voor alle deelnemers aan de cursus. Na afloop van de VCA training in Rotterdam krijg je van ons een certificaat en een pasje, waarmee je aan kunt tonen dat je daadwerkelijk het certificaat hebt gehaald.