Boek telefonisch:

010 737 1700

Heftruck cursus Den Haag


Een heftruck cursus voor Den Haag

Wil jij een heftruck certificaat gaan behalen? Ben je werkzaam bij een bedrijf waar jij binnenkort op de heftruck plaats mag gaan nemen? Dan weet je dat het verplicht is om hier een certificaat voor te halen. Bij Orbi Opleidingen volg jij een heftruck cursus voor Den Haag en omstreken. Wij helpen jou met onze grondige, gedegen cursus aan alle kennis en informatie die je nodig hebt om straks veilig plaats te nemen achter het stuur van een heftruck. Wil jij binnenkort een heftruck gaan besturen? Schrijf je dan vandaag nog in voor onze heftruck training voor Den Haag en omstreken.

Code95
€ 150,-
  • Gratis gezonde lunch
  • Cursus + examen in 1 dag

Code95
€ 95,-
  • Gratis gezonde lunch
  • Cursus + examen in 1 dag

€ 390,-
  • Gratis gezonde lunch
  • Cursus + examen in 1 dag

De heftruck opleiding voor Den Haag

Orbi Opleidingen is de specialist op het gebied van cursussen en trainingen in de transport en logistiek sector. We weten als geen ander wat er allemaal bij komt kijken om straks veilig een heftruck te kunnen besturen. Het is volgens de Arbo-wet ook verplicht dat mensen die een heftruck besturen een gedegen veiligheidsinstructie geven. Wij geven dit in de vorm van onze heftruck cursus voor Den Haag. Bij ons volg je een cursus die een enkele dag duurt en die je afsluit met je examen. Aan het einde van de dag neem je certificaat mee naar huis en kun je aan de slag gaan bij je bedrijf of opdrachtgever.

Meer weten over onze heftruck opleiding voor Den Haag?

Indien je meer wil weten over wat er allemaal mogelijk is bij onze heftruck training in Den Haag, dan neem je hier gewoon even contact over op met ons. We nemen onze cursus dan met je door en bekijken samen met jou of deze cursus ook voor jou geschikt is. Via onze website kun je jezelf snel inschrijven. Selecteer hierbij een datum en wij verwelkomen jou op de dag die je gekozen hebt. We geven onze cursussen in Rotterdam. De prijs voor de cursus is altijd inclusief cursusmateriaal en een gezonde lunch.