Boek telefonisch:

010 737 1700

BHV cursussen

Wil je snel je BHV certificaat halen? Dat kan, via ons is dit binnen 2 dagen geregeld! Orbi Opleidingen stoomt je klaar om eerste hulp te verlenen, een beginnende brand aan te pakken en mensen uit een pand of voorziening te evacueren. Deze korte cursus bestaat uit een training en een examen. Heb je alleen een herhalingscursus nodig? Dat kan ook. Je weet maar nooit wanneer de BHV cursus in de praktijk van pas komt. Bij ons leer je in korte tijd alles wat je moet weten, met praktische tips en goede begeleiding.

Startgarantie Inclusief examen Code95
€ 289,-

Startgarantie Inclusief examen
€ 225,-

Inclusief examen Code95
€ 175,-

Inclusief examen Code95
€ 289,-

Wat is het nut van een BHV Cursus of BHV Training?

We spreken over bedrijfshulpverlening (BHV) wanneer werknemers zelf georganiseerde hulp bieden in een bedrijf. Als de veiligheid en/of gezondheid van werknemers en eventuele bezoekers gevaar dreigt te lopen is het de taak van de BHV-er om letsel en schade bij calamiteiten te voorkomen of zo veel mogelijk te beperken. Elke werkgever is wettelijk verplicht om BHV te borgen. “Borgen” betekent, dat er onder alle omstandigheden (dus ook in geval van bv. ziekte of verlof) doeltreffende hulp geboden moet kunnen worden. Een vast aantal BHV-ers per aantal werknemers is sinds 2007 losgelaten.

Wat is het voordeel van een BHV Cursus of BHV Training?

Een bedrijfshulpverlener (BHV-er) is verantwoordelijk voor brandbestrijding, EHBO en het begeleiden van een ontruiming. De BHV is het aanspreekpunt van de professionele hulpdiensten die ter plaatse komen. Wordt een erkend aanspreekpunt door de BHV Cursus te volgen bij Orbi Opleidingen!