Boek telefonisch:

010 737 1700

VIL VCU certificaat


Bij Orbi Opleidingen je VIL VCU certificaat halen

Er zijn in Nederland veel bedrijven waar gevaarlijke werkzaamheden worden uitgevoerd. Het is dan ook niet meer dan logisch dat er regels zijn waar bij deze bedrijven op gelet moet worden. Hier moeten werkgevers en werknemers goed rekening mee houden, maar ook medewerkers van uitzendbureaus. Als zij namelijk mensen naar een bedrijf sturen waar gevaarlijk werk wordt gedaan, dan is het verplicht dat deze medewerkers een VIL VCU certificaat halen. Hiermee zijn zij op de hoogte van waar werknemers bij een bepaald bedrijf allemaal aan moeten voldoen. Bij Orbi Opleidingen geven we cursussen waarmee een VIL VCU certificaat gehaald kan worden.

Startgarantie Inclusief examen Code95
€ 199,-
  • Gratis gezonde lunch
  • Cursus + examen in 1 dag

Je VIL VCU certificaat behalen

We vinden het belangrijk om mensen te helpen zo veilig mogelijk te werken. Vandaar ook dat wij een groot aantal verschillende opleidingen op dit gebied geven. Deze opleidingen geven wij in Rotterdam, maar we kunnen ook op bedrijven langskomen waar minstens vijf mensen tegelijk deze opleiding willen volgen. We geven een cursus waarmee jij je VIL VCU certificaat kunt halen, binnen een dag. Aan het eind van de dag doe je examen. Gaat dit met goed gevolg, dan krijg je gelijk je certificaat en pasje mee naar huis. Hiermee geef je aan dat jij gecertificeerd bent.

Aan de slag met je VIL VCU certificaat

Een VIL VCU certificaat halen is mogelijk met een cursus van Orbi Opleidingen. We hebben jarenlange ervaring met het geven van cursussen op het gebied van veiligheid. We weten dan ook als geen ander wat hier allemaal bij komt kijken. Meer weten hierover? Neem dan contact met ons op om je vragen hierover te stellen. We hebben ook uitgebreide informatie op onze website voor je klaarstaan. Inschrijven is ook mogelijk via deze website. Bekijk op welke datum je naar Rotterdam kunt komen voor onze cursus en schrijf je in. Wij zorgen er dan voor dat er op je cursusdag goed voor je wordt gezorgd. Wij helpen jou je VIL VCU certificaat te behalen.