Boek telefonisch:

010 737 1700

Heftruck chauffeur opleiding


Een heftruck chauffeur opleiding volgen

Sta jij op het punt om een nieuwe baan te beginnen als heftruck chauffeur? Houd er dan rekening mee dat je dan om te beginnen een heftruck certificaat moet behalen. Voor een heftruck chauffeur opleiding ben je bij Orbi Opleidingen aan het juiste adres. We zijn gespecialiseerd in het geven van opleidingen op het gebied van vervoer en transport en hebben door de jaren heen al duizenden mensen aan een heftruck certificaat geholpen. Onze specialisten zorgen er graag voor dat jij snel je certificaat behaalt bij onze heftruck chauffeur opleiding.

Code95
€ 150,-
  • Gratis gezonde lunch
  • Cursus + examen in 1 dag

Code95
€ 95,-
  • Gratis gezonde lunch
  • Cursus + examen in 1 dag

€ 390,-
  • Gratis gezonde lunch
  • Cursus + examen in 1 dag

Een opleiding voor heftruckchauffeur volgen bij Orbi Opleidingen

Onze specialisten staan klaar om met jou aan de slag te gaan. Ze geven opleidingen die een dag duren en die je afsluit met het doen van examen. De opleiding voor heftruckchauffeur van Orbi Opleidingen bestaat uit zowel een theorie- als een praktijkdeel. We helpen je zo bij het besturen en bedienen van een heftruck, leren je de regels kennen die bij het vak van heftruckchauffeur behoren en zorgen ervoor dat jij straks alles weet van de risico’s die bij het besturen van een heftruck om de hoek komen kijken. Een cursus voor heftruckchauffeur volgen? Wij staan klaar om je in te schrijven voor een van onze cursussen in Rotterdam.

Aan de slag met een opleiding tot heftruckchauffeur

Met een heftruck chauffeur opleiding van Orbi Opleidingen weet je zeker dat je alles te weten krijgt wat van belang is bij het besturen van een heftruck. Neem voor meer informatie over onze cursus gewoon even contact met ons op. We beantwoorden graag alle vragen die je maar kan hebben. Orbi Opleidingen is de specialist op het gebied van alles wat te maken heeft met opleidingen op het gebied van vervoer en transport. Je kunt via onze website eenvoudig een datum kiezen waarop je de cursus wil volgen en jezelf inschrijven.