Boek telefonisch:

010 737 1700

Heftruck examen


Je heftruck examen doen

Wil jij heftruck chauffeur worden? Dan is het bij wet verplicht dat je hiervoor eerst heftruck examen moet doen. Per slot van rekening is een heftruck een voertuig waar nogal wat gevaarlijke situaties bij kunnen ontstaan. Bij Orbi Opleidingen geven we cursussen waarmee jij het besturen van een heftruck helemaal onder de knie krijgt. Examens waarbij zowel theorie als praktijk worden behandeld. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op om je vragen te stellen over onze cursussen en heftruck examens. Je kunt ook direct via deze website jezelf inschrijven voor een van onze cursussen.

Code95
€ 150,-
  • Gratis gezonde lunch
  • Cursus + examen in 1 dag

Code95
€ 95,-
  • Gratis gezonde lunch
  • Cursus + examen in 1 dag

€ 390,-
  • Gratis gezonde lunch
  • Cursus + examen in 1 dag

Een heftruck toets doen

Een heftruck opleiding van Orbi Opleidingen leert je alles wat je moet weten om aan de slag te kunnen als heftruckchauffeur. Zo leer je tijdens onze cursus hoe je een heftruck moet besturen en bedienen. Daarbij leer je ook hoe je zorgt voor goed onderhoud van je heftruck, hoe je controleert of alles nog perfect functioneert en hoe je om moet gaan met risicovolle situaties. Uiteraard komen het laden en lossen van pallets en containers ook voorbij. Aan het einde van onze cursus, die een dag duurt, doe je heftruck examen. Als je dit met goed gevolg doorstaat krijg je meteen je heftruck certificaat mee naar huis en kun je officieel als chauffeur aan de slag.

Meer weten over een heftruck toets?

Als jij als heftruckchauffeur aan de slag wil, maar hier nog wel wat vragen over hebt, dan kun je altijd even contact met ons opnemen. We staan klaar om al deze vragen voor je te beantwoorden. Je kunt je dan ook gelijk inschrijven voor een van onze heftruck examens. We geven regelmatig cursussen, in Rotterdam. Als er bij jouw bedrijf vijf mensen of meer tegelijk examen willen doen, is het ook mogelijk dat wij bij jouw bedrijf langskomen om daar de cursus te geven. Ook over de mogelijkheden op dit gebied vertellen we je graag meer.