Boek telefonisch:

010 737 1700

Heftruck certificaat


Je heftruck certificaat halen

Als jij als heftruckchauffeur aan de slag wil gaan, dan is het belangrijk om hier eerst je heftruck certificaat voor te halen. Zonder heftruck certificaat mag je namelijk niet als chauffeur aan het werk gaan. Een heftruck certificaat is nodig omdat het besturen van een heftruck bepaald niet zonder gevaren is. Bij de heftruck opleiding van Orbi Opleidingen leer je alles over waar je op moet letten bij het besturen van een heftruck. Je heftruckcertificaat halen doe je dan ook bij de specialisten die wij voor je klaar hebben staan. Wil jij je heftruck certificaat halen? Neem dan een kijkje bij de informatie over onze opleiding die wij op deze website voor je klaar hebben staan.

Code95
€ 150,-
  • Gratis gezonde lunch
  • Cursus + examen in 1 dag

Code95
€ 95,-
  • Gratis gezonde lunch
  • Cursus + examen in 1 dag

€ 390,-
  • Gratis gezonde lunch
  • Cursus + examen in 1 dag

Je heftruckcertificaat halen met Orbi Opleidingen

Orbi Opleidingen is een instituut dat allerhande cursussen geeft op gebied van vervoer en transport. Veiligheid is daarbij een zeer belangrijk thema. Bij onze cursus leer je zowel theorie als praktijk. Denk hierbij aan onderwerpen als het besturen en bedienen van je heftruck, het stapelen van pallets en containers, onderhoud aan je batterij en motor, de veiligheid met betrekking tot de arbowet, hoe jij een dagelijkse controle van je heftruck uitvoert en wat de verkeersvoorschriften zijn. Aan het einde van onze cursus, die een dag duurt, doe je meteen examen.

Wil jij je heftruck certificaat halen?

We vinden het belangrijk om iedereen die bij ons een cursus volgt alles te leren wat bij het besturen van een heftruck om de hoek komt kijken. Je stapt niet zomaar achter het stuur van een heftruck… De risico’s zijn zeer reëel en mogen absoluut niet onderschat worden. We hebben het dan zowel over risico’s voor jezelf als voor de andere mensen bij je bedrijf. Op onze website lees je hier meer over. Je kan je ook meteen inschrijven voor onze cursus. Kies een dag die jou het beste uitkomt en vul je gegevens in. We gaan dan op de dag die je hebt uitgekozen met je aan de slag.