Boek telefonisch:

010 737 1700

VCA cursus Den Haag


Een VCA cursus in Den Haag volgen

Als jij bij een bedrijf werkt waar gevaarlijke werkzaamheden worden uitgevoerd, dan ben je verplicht om hier een VCA certificaat voor gehaald te hebben. Met dit certificaat toon je namelijk aan dat je weet wat er allemaal bij komt kijken om je werk zo veilig, gezond en milieuvriendelijk uit te kunnen voeren. Bij Orbi Opleidingen geven wij VCA cursussen. Als jij een VCA cursus in Den Haag en omgeving wil volgen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We geven cursussen in Rotterdam, maar kunnen ook op je bedrijf langskomen om deze daar te geven, mits er dan minstens vijf mensen tegelijk de cursus gaan volgen.

Startgarantie Inclusief examen Code95
€ 189,-
  • Gratis gezonde lunch
  • Cursus + examen in 1 dag

Inclusief examen Startgarantie Code95
€ 199,-
  • Gratis gezonde lunch
  • Cursus + examen in 1 dag

Startgarantie Inclusief examen Code95
€ 199,-
  • Gratis gezonde lunch
  • Cursus + examen in 1 dag

Aan de slag met een VCA training in Den Haag en omgeving

Voor een VCA opleiding bij Den Haag in de buurt hoef je niet verder te zoeken. We geven een complete cursus aan zowel leidinggevenden als werknemers. Je komt dan in de ochtend naar ons toe, waarna je een dag lang alles leert wat met VCA te maken heeft. Onze VCA training bij Den Haag duurt een hele dag, aan het eind van de dag doe je dan examen. Als je dit gehaald hebt ga je met een certificaat weer naar huis. We behandelen alles waar jij bij je werk rekening mee moet houden. Zo zorg je ervoor dat jij je werk altijd zo veilig mogelijk uit kunt voeren.

Meer weten over onze VCA cursus voor Den Haag?

Als jij meer wil weten over wat een VCA opleiding bij Den Haag allemaal inhoudt, dan kun je hier altijd contact over opnemen met ons. Je vindt ook uitgebreide informatie over onze cursussen elders op deze website. Hier staat onder andere wat de cursus precies inhoudt en welke onderdelen daarbij behandeld worden. Het is ook mogelijk om je via deze website meteen in te schrijven voor onze cursus. Zo zorg jij ervoor dat je precies weet waar je allemaal aan moet denken als je straks gaat werken bij een bedrijf waar de veiligheid het belangrijkste punt van aandacht is.