Boek telefonisch:

010 737 1700

Heftruck certificaat Den Haag


Je heftruck certificaat in Den Haag halen

Ben jij op zoek naar een opleidingsinstituut in Den Haag waar je een heftruck certificaat kunt halen Dan ben je bij Orbi Opleidingen aan het juiste adres. We zijn niet gevestigd in Den Haag, maar wel bij jou in de buurt in Rotterdam. Wij geven al jaren cursussen aan mensen die heftrucks willen gaan besturen. We hebben duizenden cursisten aan hun diploma geholpen en gaan graag ook aan de slag met jou. Een heftruck certificaat halen in Den Haag doe je bij ons in een enkele dag. We geven je een gedegen opleiding, waarna je de dag afsluit door examen te doen. Bij ons krijg je zowel theorie als praktijk, zodat je straks als een volleerd heftruckchauffeur aan de slag kunt gaan.

Code95
€ 150,-
  • Gratis gezonde lunch
  • Cursus + examen in 1 dag

Code95
€ 95,-
  • Gratis gezonde lunch
  • Cursus + examen in 1 dag

€ 390,-
  • Gratis gezonde lunch
  • Cursus + examen in 1 dag

Een heftruck certificaat halen bij Den Haag in de buurt

Je heftruckcertificaat voor Den Haag halen? Je schrijft je dan eenvoudig in via onze website. We hebben hier een formulier klaarstaan waarmee je simpel een dag kiest waarop je bij ons langskomt voor de training. De cursus is verdeeld in een theoriegedeelte en een praktijkgedeelte. We leren je over de bediening en besturing van de heftruck, over koud stapelen van pallets, onderhoud van de batterij en motor, de veiligheid volgens de Arbo wet, het beladen en belasten van een heftruck en nog veel meer. Wij bieden je een complete cursus aan waarmee je een certificaat krijgt dat vijf jaar geldig is.

Meer weten over een heftruckcertificaat voor Den Haag?

Als jij vragen hebt over het halen van je heftruck certificaat bij Den Haag in de buurt, dan horen we graag van je. We hebben mensen klaarstaan die graag al je vragen beantwoorden en samen met jou bekijken welke cursus die wij geven het beste bij je past. Via onze website kun jij je eenvoudig inschrijven voor een van onze cursussen. Je kiest dan de dag die jou het beste uitkomt en laat je gegevens bij ons achter. Op de dag van de cursus kom je dan naar ons toe om je heftruck certificaat te halen bij Den Haag in de buurt. Wij zorgen ervoor dat jij straks helemaal klaar bent om professioneel een heftruck te gaan besturen!