Boek telefonisch:

010 737 1700

BHV cursus Rotterdam


Een BHV cursus in Rotterdam volgen

Ben jij werkzaam bij een bedrijf waar behoefte is aan een BHV-er? Zie jij het wel zitten om je hiervoor in te zetten? Dan nodigen we je van harte uit om je BHV cursus in Rotterdam bij Orbi Opleidingen te komen volgen. We hebben specialisten klaarstaan die jou in twee dagen tijd alles leren wat bij bedrijfshulpverlening om de hoek komt kijken. We leren je alles op het gebied van eerste hulp, hoe je een beginnende brand aan moet pakken en hoe je mensen veilig uit een pand evacueert. Onze cursus bestaat uit zowel een BHV training in Rotterdam als het bijbehorende examen. Na afloop hiervan kan jij als BHV-er bij jouw bedrijf zorgen voor de veiligheid van je mensen.

Startgarantie Inclusief examen Code95
€ 289,-

Inclusief examen Code95
€ 175,-

Inclusief examen Code95
€ 289,-

Wil jij een BHV opleiding in Rotterdam volgen?

Een BHV-er heeft een zeer belangrijke functie bij een bedrijf. Deze persoon zorgt ervoor dat iedereen veilig kan werken. Dat er in het geval van een calamiteit snel wordt gezorgd voor de veiligheid van mensen. Maar ook dat er bij een ongeluk handelend wordt opgetreden. Bij onze cursus behandelen we een groot aantal onderwerpen. Denk hierbij onder andere aan eerste hulp, communicatie in geval van een ongeval of calamiteit, alarmeren en samenwerken met hulpdiensten, ontruiming van een pand, beperken en bestrijden van een beginnende brand en het uitvoeren van levensreddende handelingen. Bij dit laatste kan je denken aan het gebruik van een AED.

Meer weten over onze BHV training in Rotterdam?

Als jij een BHV cursus in Rotterdam wil gaan volgen, dan neem je hier eenvoudig contact over op met ons. We zorgen er graag voor dat jij straks helemaal op de hoogte bent van wat er van jou als BHV-er wordt verwacht. We bieden een complete cursus aan, inclusief cursusmateriaal en een gezonde lunch op beide dagen. Aan het einde van de BHV opleiding in Rotterdam doe je examen en krijg jij je certificaat . Je kunt dan officieel aan de slag als BHV-er bij het bedrijf waar je werkt.