Boek telefonisch:

010 737 1700

VCA cursus Engels


VCA Cursus Engels volgen? Dan bent u bij Orbi Opleidingen aan het juiste adres. Zowel de cursus als het examen worden volledig in het Engels gegeven. Een VCA cursus Engels is van groot belang wanneer u werkt in de chemische industrie, technische sector of bouwsector. Daarom biedt Orbi Opleidingen een cursus waardoor u veilig leert te werken in een risicovolle werkomgeving. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Volgens de eisen van VCA leert u over de Nederlandse wet- en regelgeving, waaronder bijvoorbeeld de Arbowet valt. Bovendien leert u onveilige situaties te herkennen en deze te voorkomen. Aannemers en werkgevers veronderstellen het bezit van een B-VCA certificaat. Kom daarom een cursus volgen bij Orbi Opleidingen en neem uw certificaat in ontvangst!

Vergroot uw kansen op de arbeidsmarkt met een VCA Cursus Engels

Inclusief examen
€ 149,-

Inclusief examen
€ 159,-

Wist u dat aannemers en werknemers het bezit van een B-VCA certificaat veronderstellen? Daarom is het, wanneer u werkt met gevaarlijke werkomstandigheden, van essentiële waarde een VCA cursus Engels te volgen. Een veelgevraagde functie-eis is het bezit van een B-VCA certificaat. Hiermee kunt u aantonen bekwaam te zijn in het uitvoeren van gevaarlijke werkzaamheden. Orbi Opleidingen is een opleider die werkt volgens de eisen van VCA en zowel de cursus als het examen aanbiedt in uw taal.

Inhoud VCA Cursus Engels

Hieronder volgen de onderwerpen die aan bod komen tijdens de VCA cursus Engels:

  • Wetgeving
  • Risico’s en preventie
  • Gevaarlijke stoffen
  • Brand en explosie
  • Werken op hoogte
  • Besloten ruimten
  • Gereedschappen en machines
  • PBM (persoonlijke beschermingsmiddelen)

De cursus wordt gevolgd op locatie, te Rotterdam. De cursusdag zal plaatsvinden van 7 tot 15 uur en is inclusief een geheel verzorgde lunch. Daarnaast wordt er voor het daadwerkelijke examen een proefexamen gedaan. Op deze manier kunt u de moeilijke onderwerpen nog eens nagaan, om zo goed voorbereid het examen in te gaan.

Certificering B-VCA certificaat

Als u uw examen gehaald heeft mag u het B-VCA certificaat in ontvangst nemen. Met een B-VCA certificaat kunt u aantonen vakbekwaam te zijn, volgens de VCA-eisen. Het certificaat is 10 jaar geldig, en voor de verloopdatum dient u opnieuw de cursus te volgen.