Boek telefonisch:

010 737 1700

VCA basis certificaat


Je VCA basis certificaat halen

Werk jij, of ga je werken, bij een bedrijf waar gevaarlijke werkzaamheden worden uitgevoerd? Dan weet je ongetwijfeld dat het verplicht is om hier dan een VCA basis certificaat voor te hebben. Met een dergelijk certificaat weet je precies waar je allemaal rekening mee moet houden als je jouw werkzaamheden uitvoert. Bij Orbi Opleidingen geven we opleidingen waarmee jij je VCA basis certificaat gaat halen. We geven deze opleidingen zowel op locatie in Rotterdam, als bij jouw bedrijf (indien er minstens vijf mensen aan deze opleiding meedoen). We zorgen ervoor dat jij helemaal op de hoogte bent van wat er allemaal nodig is op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieuvriendelijkheid.

Startgarantie Inclusief examen Code95
€ 189,-
  • Gratis gezonde lunch
  • Cursus + examen in 1 dag

Inclusief examen Startgarantie Code95
€ 199,-
  • Gratis gezonde lunch
  • Cursus + examen in 1 dag

Startgarantie Inclusief examen Code95
€ 199,-
  • Gratis gezonde lunch
  • Cursus + examen in 1 dag

Wil jij je VCA basis certificaat behalen?

We geven een cursus waarin alles wordt behandeld waar jij in je werk mee te maken gaat krijgen. Denk hierbij aan zaken als wetgeving, risico’s en preventie, werken met gevaarlijke stoffen, de gevaren bij brand en explosies, werken op hoogte, het werken met elektriciteit, werkzaamheden die in besloten ruimtes worden uitgevoerd, werken met gevaarlijke machines en gereedschap. We geven een zeer complete cursus van een dag, die wordt afgesloten met het examen. Aan het einde van de dag heb jij zodoende je VCA basis certificaat al in huis.

Bij Orbi Opleiding je VCA basis certificaat behalen

Neem vandaag nog contact met ons op als je meer wil weten over wat er allemaal bij komt kijken om je VCA basis certificaat te halen. We vertellen je hier graag meer over en maken samen met jou een afspraak voor een cursusdag. Je kunt dit ook heel eenvoudig online regelen op onze website. Hier vind je dan gelijk een overzicht van alle momenten waarop je bij ons een cursus kunt volgen. Je vindt elders op deze website ook meer informatie over het belang van een VCA basis certificaat.