Boek telefonisch:

010 737 1700

Certificaat halen in de transport


Certificaat halen in de transport

Orbi Opleidingen biedt een breed aanbod aan cursussen die voldoen aan de voorwaarden van de Code ‘95.

Het behalen van certificaten voor transport en logistiek is in veel gevallen een vereiste voor werknemer en bedrijf. Werknemers zijn namelijk werkzaam in een bedrijfsomgeving waar vakkundig werk verricht moet worden. Daarom is het van belang dat zij de exacte kennis en kunde van het werk hebben. Ook de wetten en veiligheidsregels die hierop van toepassing zijn moeten bekend zijn bij werknemers. Daarom biedt Orbi Opleidingen werknemers een opleiding die toegevoegde waarde heeft voor de veiligheid en vakkundigheid in de organisatie.

Voldoe aan de wettelijke eisen

Om beroepsmatige voertuigen te mogen besturen, is een rijbewijs C1(E), C(E), D1(E) OF D(E) noodzakelijk. Achter de voertuigcategorie wordt code 95’ geplaatst, die aangeeft dat een chauffeur vakbekwaam is. Daarnaast is het belangrijk dat werknemers voor de verloopdatum 35 uur nascholing volgen, om zo de werkzaamheden te mogen blijven uitvoeren.

Tevens is een certificaat nodig om de verzekering aan te kunnen tonen dat de werknemer vakbekwaam was op het moment van een ongeluk. Zo voorkomt u kosten en worden deze door de verzekering gedekt.

Code95
€ 150,-
  • Gratis gezonde lunch
  • Cursus + examen in 1 dag

Code95
€ 95,-
  • Gratis gezonde lunch
  • Cursus + examen in 1 dag

€ 390,-
  • Gratis gezonde lunch
  • Cursus + examen in 1 dag

Cursus afgestemd op uw bedrijfsactiviteiten

Het volgen van een cursus is mogelijk in ons eigen pand in Rotterdam. Daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid om een in-company cursus te volgen. Wanneer u de cursus bij uw bedrijf zelf volgt, komen de door ons in scène gezette bedrijfssituaties overeen met werkzaamheden uit de dagelijkse praktijk. Doordat de cursus in-company is te volgen, leren werknemers vaardigheden op de eigen werkvloer toe te passen. Daardoor is de afstand die eerder overbrugd moest worden verleden tijd. Vandaar dat het volgen van deze opleiding ideaal is om een grotere groep werknemers bij te scholen.