Uw certificaat halen in de Transport en Logistiek doet u bij Orbi Opleidingen!

Het behalen van certificaten voor transport en logistiek is in veel gevallen een vereiste voor werknemer en bedrijf. Werknemers zijn namelijk werkzaam in een bedrijfsomgeving waar vakkundig werk verricht moet worden. Daarom is het van belang dat zij de exacte kennis en kunde van het werk hebben. Ook de wetten en veiligheidsregels die hierop van toepassing zijn moeten bekend zijn bij werknemers. Daarom biedt Orbi Opleidingen werknemers een opleiding die toegevoegde waarde heeft voor de veiligheid en vakkundigheid in de organisatie.

Voldoe aan de wettelijke eisen

Om beroepsmatige voertuigen te mogen besturen, is een rijbewijs C1(E), C(E), D1(E) OF D(E) noodzakelijk. Achter de voertuigcategorie wordt code 95’ geplaatst, die aangeeft dat een chauffeur vakbekwaam is. Daarnaast is het belangrijk dat werknemers voor de verloopdatum 35 uur nascholing volgen, om zo de werkzaamheden te mogen blijven uitvoeren.

Tevens is een certificaat benodigd om de verzekering aan te kunnen tonen dat de werknemer vakbekwaam was op het moment van een ongeluk. Zo voorkomt u kosten en worden deze door de verzekering gedekt.

Cursus afgestemd op uw bedrijfsactiviteiten

Het volgen van een cursus is mogelijk in ons eigen pand in Rotterdam. Daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid om een incompany cursus te volgen. Wanneer u de cursus bij uw bedrijf zelf volgt komen de door ons in scène gezette bedrijfssituaties overeen met werkzaamheden uit de dagelijkse praktijk. Doordat de cursus incompany is te volgen leren werknemers vaardigheden op de eigen werkvloer toe te passen. Daardoor is de afstand die eerder overbrugt moest worden verleden tijd. Vandaar dat het volgen van deze opleiding ideaal is om een grotere groep werknemers bij te scholen.

Cursusaanbod Orbi Opleidingen

Wij van Orbi Opleidingen bieden u een breed aanbod aan cursussen die voldoen aan de voorwaarden van de Code ‘95. Deze cursussen omvatten veelvoorkomende werkzaamheden en sluiten op elkaar aan. Zo kunnen wij er altijd voor zorgen dat de werkzaamheden bij uw bedrijf veiliger worden uitgevoerd.

Aangeboden cursussen:

Kernwaarden Orbi Opleidingen

Bij het volgen van een van onze opleidingen zijn er een aantal kernwaarden die wij naleven. Door deze kernwaarden te allen tijde na te streven kunnen wij u met zekerheid een cursus bieden die blijvend voordeel voor uw medewerkers oplevert:

  • Wij gaan voor de persoonlijke begeleiding, dit houdt in dat wij met u meedenken bij het maken van keuzes;
  • Wij vertalen de theorie, direct naar de praktijk. Dit biedt een toegevoegde waarde voor de organisatie en cursist;
  • De cursussen worden altijd gegeven door professionals, voor de professionals.

Na de certificering krijgt u een pasje waarmee u aan kunt tonen vakbekwaam te zijn op het gebied van transport en logistiek. Certificaten voor Transport en Logistiek van Orbi Opleidingen verminderen risico’s op de werkvloer en maken uw werknemers vakbekwaam.

Meer informatie of inschrijven?

Wilt u meer informatie over een cursus voor het behalen van certificaten voor Transport en Logistiek of wilt u zich inschrijven? Bij ons informeren kan altijd door contact op te nemen middels ons contactformulier.