Boek telefonisch:

010 737 1700

Reachtruck cursus Rotterdam


Een reachtruck cursus in Rotterdam volgen

Wil jij aan de slag als reachtruck chauffeur? Dit kan niet zomaar. Je moet namelijk een reachtruck certificaat halen voordat je mag gaan werken in dit beroep. Voor een reachtruck cursus in Rotterdam ben je bij Orbi Opleidingen aan het juiste adres. We hebben mensen klaarstaan die alles weten wat erbij komt kijken als je een reachtruck wil gaan besturen. Uiteraard zijn er vele veiligheidsvoorschriften, die wij allemaal behandelen in onze reachtruck training in Rotterdam. Deze cursus bestaat uit zowel een theorie- als een praktijkgedeelte. Je volgt deze cursus in een enkele dag, welke je afsluit met je examen. Zo kun je aan het einde van de dag al je certificaat mee naar huis nemen.

Een professionele reachtruck opleiding in Rotterdam

Als jij aan de slag wil als reachtruck chauffeur, dan is een reachtruck cursus in Rotterdam volgen verplicht. We staan bij Orbi Opleidingen klaar om je een zeer complete training te geven. Je leert bij ons hoe je een reachtruck bestuurt en bedient, maar ook hoe je de veiligheid bij je werkzaamheden zo goed mogelijk in de gaten houdt. Het gaat daarnaast ook over het onderhoud van je reachtruck, het bewust zijn van de risico’s die het werken met een reachtruck met zich meebrengt, verkeersvoorschriften, de dagelijkse controle van je truck en nog veel meer. Als je bij ons een reachtruck cursus in Rotterdam hebt gevolg kun je veilig aan de slag.

Meer weten over onze reachtruck training in Rotterdam?

Heb jij vragen over onze reachtruck opleiding in Rotterdam? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen om deze aan ons te stellen. We hebben mensen klaarstaan die jou graag alles vertellen over wat je bij onze cursussen allemaal mag verwachten. Inschrijven doe je heel eenvoudig en snel via deze website. Kies welke dag je het beste uitkomt, laat je gegevens achter en wij nodigen je uit om aan de cursus deel te nemen.