Boek telefonisch:

010 737 1700

VCA cursus Barendrecht


VCA cursus in Barendrecht volgen? Orbi opleidingen verzorgt verschillende VCA trainingen op locatie vlakbij Barendrecht. Deze cursussen worden in verschillende talen gegeven, waaronder Arabisch, Grieks, Pools, Turks en natuurlijk Nederlands en Engels. Maar wat is een VCA certificaat? En hoe ziet een VCA cursus vlakbij Barendrecht eruit?

Startgarantie Inclusief examen Code95
€ 189,-
  • Gratis gezonde lunch
  • Cursus + examen in 1 dag

Inclusief examen Startgarantie Code95
€ 199,-
  • Gratis gezonde lunch
  • Cursus + examen in 1 dag

Startgarantie Inclusief examen Code95
€ 199,-
  • Gratis gezonde lunch
  • Cursus + examen in 1 dag

VCA CERTIFICAAT

VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu (VGM) Checklist Aannemers. Met het VCA certificaat kunt u aantonen dat u verantwoord kunt werken en hierbij rekening houdt met veiligheid, gezondheid en milieu. Het certificaat is 10 jaar geldig. In elke branche is er een mogelijkheid dat er wordt gevraagd om een VCA certificaat. Dit kan door werkgevers en opdrachtgevers gevraagd worden. Over het algemeen is een VCA certificaat van belang als u risicovol werk moet uitvoeren en in aanraking kunt komen met risicovolle situaties. Bekijk hier in welke branches opdrachtgevers en werkgevers vaak om een VCA certificaat voor hun werknemers vragen. Het uiteindelijke doel van een VCA cursus is dat u veiliger gaat werken en dat het aantal ongevallen vermindert. Een bedrijfsongeval kan namelijk veel kosten of zelfs ernstig lichamelijk letsel met zich meebrengen.

VCA CURSUS Barendrecht

Er zijn verschillende VCA trainingen beschikbaar. De VCA Basis (basisveiligheid) cursus is voor werknemers die aan de slag gaan voor een aannemer. In de meeste gevallen is een B-VCA verplicht als u bijvoorbeeld op een bouwterrein of in een risicovolle omgeving werkt. Daarnaast weet u met een B-VCA diploma op zak wat er op de werkplek van u verwacht wordt en weten werkgevers dat u zich aan de regels houdt. Naast de VCA basis cursus bieden wij ook een VCA VOL cursus aan. Deze cursus is bedoeld voor iedereen die een leidinggevende functie vervult in een bedrijf waar een verhoogd risico bestaat op ongevallen. De meeste werkgevers stellen het certificaat Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA verplicht.

MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Wilt u meer informatie over de inhoud van een VCA cursus? Neem dan contact met ons op of bekijk hier het volledige overzicht van onze VCA trainingen. Wilt u een VCA cursus vlakbij Barendrecht volgen? Schrijf u dan onderaan de pagina in voor de Basis VCA cursus en voor de VOL cursus. U kunt ook een offerte aanvragen.

Wilt u graag een cursus laten volgen door meerdere personen? Vanaf 5 personen is het interessant om onze instructeurs op locatie uit te nodigen. Wij organiseren dan een cursusdag die volledig is toegespitst op de situatie in uw bedrijf, op een dag die u het best uitkomt.

Neem voor de mogelijkheden en een offerte contact op met onze adviseurs. Dit kan elke werkdag tussen 8 en 17 uur.