Boek telefonisch:

010 737 1700

Heftruck cursus Rotterdam


De heftruck cursus voor Rotterdam en omstreken

Wil jij voor je werk een heftruck gaan besturen? Je moet hier dan een officieel certificaat voor halen. Dit is een certificaat dat vijf jaar geldig is en waarmee je alle werkzaamheden met een heftruck mag uitvoeren. Bij Orbi Opleidingen volg je een heftruck cursus in Rotterdam die je alles leert wat je moet weten om een heftruck te mogen besturen. De cursus bestaat uit zowel een theorie- als een praktijkgedeelte. We geven de cursus in 1 dag, waarbij je de dag afsluit met je examen. Zo kun je aan het einde van de dag je heftruckcertificaat al mee naar huis nemen.

Code95
€ 150,-
  • Gratis gezonde lunch
  • Cursus + examen in 1 dag

Code95
€ 95,-
  • Gratis gezonde lunch
  • Cursus + examen in 1 dag

€ 390,-
  • Gratis gezonde lunch
  • Cursus + examen in 1 dag

Een heftruck training in Rotterdam volgen

Voor een heftruck opleiding in Rotterdam ben je altijd welkom bij Orbi Opleidingen. We hebben mensen klaarstaan die als geen ander weten wat er allemaal bij komt kijken om veilig en professioneel een heftruck te kunnen besturen. Wij leren je alles wat er bij komt kijken om achter het stuur van een heftruck te mogen kruipen. Denk hierbij aan besturing en bediening van een heftruck, de dagelijkse controle van de heftruck, onderhoud van de batterij en motor, het laden en lossen van containers en trailers, de risico’s die komen kijken bij het besturen van een heftruck, vakkennis en nog veel meer. We bieden je een zeer complete heftruck opleiding in Rotterdam aan.

Meer weten over onze heftruck training voor Rotterdam?

Indien jij meer wil weten over onze heftruck cursus in Rotterdam, dan raden wij je aan om hier gewoon even contact over op te nemen. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en jou helemaal op de hoogte te brengen van wat je bij onze heftruck cursus in Rotterdam allemaal mag verwachten. Uiteraard hebben we ook uitgebreide informatie over onze heftruck training in Rotterdam voor je klaarstaan op onze website. Hier schrijf jij je snel en simpel in voor de training op een dag die jou het beste uitkomt.