Boek telefonisch:

010 737 1700

Heftruck certificaat Rotterdam


Een heftruck certificaat halen in Rotterdam

Wil jij aan de slag als heftruckchauffeur? Of heb jij een bedrijf waar mensen hier een certificaat voor nodig hebben? Dan nodigen wij je van harte uit om een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die we hiervoor bij Orbi Opleidingen allemaal te bieden hebben. Wij bieden 20 verschillende opleidingen op het gebied van bedrijfsveiligheid aan, waar ook een heftruckopleiding toe behoort. Wij helpen jou graag aan je heftruck certificaat in Rotterdam. Neem dan ook een kijkje bij de uitgebreide informatie over deze opleiding die wij elders voor je op deze website hebben klaarstaan.

Code95
€ 150,-
  • Gratis gezonde lunch
  • Cursus + examen in 1 dag

Code95
€ 95,-
  • Gratis gezonde lunch
  • Cursus + examen in 1 dag

€ 390,-
  • Gratis gezonde lunch
  • Cursus + examen in 1 dag

Wil jij een heftruck certificaat halen in Rotterdam?

Als je een heftruck wil gaan besturen, dan moet je daar wettelijk een certificaat voor hebben. Dat is niet zo verwonderlijk, aangezien er bij het besturen van een heftruck allerhande gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Zorg er zodoende voor dat jij een officieel heftruckcertificaat in Rotterdam voor haalt. Wij helpen je hierbij. We bieden namelijk opleidingen aan in jouw stad of regio. Bij ons volg je een cursus en doe je examen in een enkele dag. Reken er wel op dat je hiervoor flink aan de bak moet! Maar dan heb je wel aan het eind van de dag je certificaat binnen.

Het heftruck certificaat voor Rotterdam

Jij wil je heftruck certificaat halen in Rotterdam? Schrijf je dan vandaag nog in. Je kunt natuurlijk ook eerst nog contact met ons opnemen om je vragen over onze opleidingen aan ons te stellen. Onze adviseurs staan elke dag tussen 08.00 uur en 17.00 uur klaar om je vragen te beantwoorden. Naast het behalen van een certificaat kun je bij ons ook terecht als je bijvoorbeeld jezelf wil laten nascholen. Het certificaat is zelf vijf jaar geldig. Naast een heftruckopleiding ben je bij ons ook aan het juiste adres voor nog veel meer verschillende opleidingen, zoals een BHV opleiding of een VCA cursus. Neem ons aanbod elders op deze website eens rustig door.