Boek telefonisch:

010 737 1700

VCA VOL certifcaat


Je VCA VOL certificaat behalen bij Orbi Opleidingen

Heb jij een bedrijf waar gevaarlijk werk wordt uitgevoerd? Dan weet je ongetwijfeld dat het verplicht is dat de mensen die bij je werken een VCA certificaat hebben. Ook jijzelf zult dit certificaat moeten kunnen overleggen. Bij Orbi Opleidingen kun jij het VCA VOL certificaat halen. Met een VCA VOL certificaat geef je aan dat jij als leidinggevende weet waar je mensen allemaal aan moeten voldoen, maar ook dat je ervoor zorgt dat ze kunnen werken in een omgeving die geheel veilig is. VOL staat dan ook voor Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden. Hiermee laat je zien dat je een goede basiskennis hebt op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Startgarantie Inclusief examen Code95
€ 189,-
  • Gratis gezonde lunch
  • Cursus + examen in 1 dag

Inclusief examen Startgarantie Code95
€ 199,-
  • Gratis gezonde lunch
  • Cursus + examen in 1 dag

Startgarantie Inclusief examen Code95
€ 199,-
  • Gratis gezonde lunch
  • Cursus + examen in 1 dag

Bij Orbi Opleidingen je VCA VOL certificaat halen

Het is van groot belang dat jij als leidinggevende van een bedrijf waar gevaarlijk werk wordt uitgevoerd alles weet over de veiligheid binnen je bedrijf. Sterker nog, het is wettelijk verplicht dat jij hier je VCA VOL certificaat voor hebt behaald. Wij geven een cursus die een dag duurt en waarbij jij helemaal op de hoogte wordt gebracht van alles waar je rekening mee moet houden. Zo behandelen wij bij de cursus onder andere wetgeving, risico’s en preventie, gevaarlijke stoffen, brand en explosie en nog veel meer. Een compleet overzicht van alles wat wordt behandeld bij onze cursus vind je elders op deze website. Je kunt hier natuurlijk ook altijd even contact over opnemen met ons.

Meer weten over hoe jij je VCA VOL certificaat kunt halen?

We vertellen je graag meer over het halen van een VCA VOL certificaat. We geven een cursus die een dag duurt en die wordt afgesloten met het examen. Aan het einde van de dag kun jij je certificaat zodoende al in handen hebben. Hierna kun jij geheel gecertificeerd aan de slag bij je bedrijf. Wij geven ook cursussen voor werknemers, die genoeg hebben aan een VCA basis certificaat. Ook zij zijn verplicht om dit certificaat te halen voordat ze bij jou aan de slag gaan. Inschrijven doe je bij ons heel eenvoudig en snel online. Je VCA VOL certificaat behalen? We maken dit je graag zo makkelijk mogelijk.