Boek telefonisch:

010 737 1700

BHV certificaat Rotterdam


Een BHV certificaat in Rotterdam halen

Ben jij werkzaam bij een bedrijf waar nog geen BHV-er in dienst is, of waar er niet genoeg (meer) werkzaam zijn? Dan raden wij je aan om bij Orbi Opleidingen je BHV certificaat in Rotterdam te komen halen. Met een BHV certificaat geef je aan dat jij alles weet over de veiligheid op het werk. Dit is een verantwoordelijke functie. Je moet niet alleen optreden als er een ongeluk is gebeurd, maar ook als er levensreddende handelingen moeten worden uitgevoerd, of als er bijvoorbeeld een beginnende brand is bij je bedrijf. Je BHV certificaat halen in Rotterdam is bij ons snel geregeld. Je kan jezelf via deze website inschrijven voor een cursus op de dagen die jou het beste uitkomen.

Startgarantie Inclusief examen Code95
€ 289,-

Inclusief examen Code95
€ 175,-

Inclusief examen Code95
€ 289,-

Je BHV certificaat behalen in Rotterdam

We geven al vele jaren cursussen waarmee mensen hun BHV certificaat in Rotterdam halen. We weten als geen ander wat er op het gebied van BHV allemaal nodig is bij een bedrijf. We bieden je tijdens onze tweedaagse cursus dan ook een zeer compleet programma aan. Je leert wat er allemaal komt kijken bij Eerste Hulp, hoe je een beginnende brand moet intomen, hoe je mensen evacueert bij je bedrijf, hoe je een AED moet gebruiken, hoe je hulpdiensten alarmeert en hoe je communiceert met de mensen bij je bedrijf. Belangrijke taken die elke BHV-er onder de knie moet hebben.

Meer weten over een BHV certificaat behalen in Rotterdam?

Indien je meer wil weten over wat er allemaal bij komt kijken om een BHV certificaat te halen in Rotterdam, kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Stel je vragen en wij kijken samen met jou welke cursus het beste op jouw wensen aansluit. Naast een gewone BHV cursus geven we namelijk ook herhaalcursussen, alsmede een speciale Ploegleiderscursus. Ook is het mogelijk om de BHV cursus bij ons in het Engels te volgen. We helpen je graag aan je BHV-certificaat!