Boek telefonisch:

010 737 1700

VCA certificaat Rotterdam


Een VCA certificaat in halen in Rotterdam

Ben jij werkzaam in een sector waar gevaarlijk werk moet worden uitgevoerd? Dan ben je verplicht om hier een VCA certificaat voor te hebben gehaald. Dit certificaat geeft aan dat jij weet waar je allemaal rekening mee moet houden als je jouw werkzaamheden uitvoert. Bij Orbi Opleidingen ben je aan het juiste adres om je VCA certificaat in Rotterdam te halen. We raden je dan ook aan om eens op deze website te kijken bij de verschillende cursussen die wij geven. Wil jij je VCA certificaat halen in Rotterdam? Schrijf je dan eenvoudig en snel in via onze website.

Startgarantie Inclusief examen Code95
€ 189,-
  • Gratis gezonde lunch
  • Cursus + examen in 1 dag

Inclusief examen Startgarantie Code95
€ 199,-
  • Gratis gezonde lunch
  • Cursus + examen in 1 dag

Startgarantie Inclusief examen Code95
€ 199,-
  • Gratis gezonde lunch
  • Cursus + examen in 1 dag

Je VCA certificaat behalen in Rotterdam

We geven bij Orbi Opleidingen meerdere cursussen op het gebied van de veiligheid op je werk. Neem bijvoorbeeld onze VCA basis cursus, maar ook onze VCA COL cursus en de VIL VCU cursus. Dit zijn cursussen die je bij ons in een dag doet. Je krijgt dan een grondige cursus waarin zaken behandeld worden als wetgeving, risico’s en preventie, werken op hoogte, werken met elektriciteit en nog veel meer. Aan het einde van de cursusdag doe je dan examen. Indien je hiervoor slaagt krijg je gelijk je certificaat en pas mee naar huis. Je kunt dan direct weer aan de slag bij je bedrijf of opdrachtgever.

Meer weten over een VCA certificaat voor Rotterdam?

Jij wil je VCA certificaat halen in Rotterdam maar hebt hier nog vragen over? Neem dan gewoon even contact met ons op om deze te stellen. We helpen je graag verder door je vragen te beantwoorden en samen met jou te bekijken welke cursus het beste op jouw werk aansluit. Via onze website schrijf je jezelf dan eenvoudig in om aan de slag te kunnen gaan met een van onze cursussen. Je VCA certificaat behalen in Rotterdam word je door ons zo makkelijk mogelijk gemaakt.