Asbest cursussen

Onze klanten geven ons
Bekijk de 58 reviews
voor en door professionals

Onze asbest cursussen

In 2 dagen opgeleid worden tot asbestsaneerder? Dat kan zeker! Wij bieden verschillende asbest cursussen aan, die wekelijks starten. Wij brengen u de theoretische kennis en praktische vaardigheden bij. Wat bieden wij u nog meer? Deskundige begeleiding en een persoonlijke aanpak. Zodat u straks een asbest expert bent met up-to-date kennis én 100% veilig kunt werken.

DAV 1 cursus + examen

DAV 1 cursus + examen

€ 940,-

Wil jij aan de slag gaan als deskundig asbestsaneerder? Dan begin je bij het volgen van de DAV 1 cursus.

Kosten:

  • Cursus: € 350
  • Examen: € 590,-
Inschrijven
DAV 2 cursus - doorstroom

DAV 2 cursus - doorstroom

€ 630,-

Heb jij minder dan een half jaar geleden DAV 1 met succes afgerond? Heb jij je mentortraject met succes doorlopen? Dan ben je nu toe aan de laatste stap, de DAV 2 cursus!

Kosten:

  • Cursus: € 175
  • Examen: € 455,-
Inschrijven
DAV 2 cursus - herhaling

DAV 2 cursus - herhaling

€ 860,-

Je DAV 2 certificaat is 3 jaar geldig. Zou jij graag je carrière voort willen zetten als deskundig asbestverwijderaar? Zorg dan dat je op tijd je DAV 2 herhaling cursus volgt!

Kosten:

  • Cursus: € 175
  • Examen: € 685,-
Inschrijven
DTA cursus

DTA cursus

€ 1635,-

Wil jij graag de volgende stap maken in jouw asbest carrière? Deze vierdaagse DTA cursus leidt jou op tot deskundig toezichthouder asbestverwijderaar!

Kosten:

  • Cursus: € 850
  • Examen: € 785,-
Inschrijven
DTA cursus - herhaling

DTA cursus - herhaling

€ 1135,-

Tijdens deze 2-daagse DTA cursus ga je je kennis over toezichthouden op asbestsanering opfrissen en worden je vaardigheden opnieuw getoetst. In de cursus wordt aandacht besteed aan nieuwe en recente wet- en regelgeving, asbest hygiëne en bescherming.

Kosten:

  • Cursus: € 350
  • Examen: € 785,-
Inschrijven
Face-Fit test

Face-Fit test

€ 69,-

Doe jij uitvoerend werk in de asbestsector? Ben jij een asbest deskundige die werkzaam is als DAV, DTA of DIA? De Face-Fit test is een verplicht onderdeel, voordat je examen mag doen voor de DAV 1, DAV 2 en de DTA cursus.

Inschrijven

Waarom een asbest cursus volgen?

Asbest is een verzamelnaam voor een aantal in de natuur gevormde mineralen met een vezelstructuur. Asbest is in het verleden bijzonder veel toegepast om een aantal goede eigenschappen: het is sterk, slijtvast, vochtwerend, bestand tegen zuren, bestand tegen micro-organismen, bestand tegen hoge temperaturen en elektrisch niet geleidend. Bovendien was het goedkoop.

Volg de Asbest Cursus en voorkom de gevolgen van asbest

We weten al lang dat blootstelling aan asbest ernstige gevolgen voor de gezondheid kan veroorzaken. Als men geregeld vezels inademt kunnen diverse aandoeningen ontstaan. De meest beruchte aandoeningen zijn longkanker en longvlies- en buikvlieskanker.

De overheid heeft in 1993 een totaal verbod ingesteld op het bewerken, verwerken en op voorraad hebben van asbest. We zitten echter wel met een erfenis, die een behoorlijk inspanning vraagt. We moeten het opruimen. Dit moet gedaan worden door deskundige bedrijven met gecertificeerde medewerkers, die ervoor moeten zorgen, dat tijdens het verwijderen de vezelemissie naar mens en milieu zo veel mogelijk beperkt wordt. Weet wat u moet doen met de Asbest Cursus van Orbi Opleidingen.

Offerte aanvragen010 - 737 17 00

Vragen over onze asbest cursussen?

Onze adviseurs zitten elke dag tussen 8 en 17 uur klaar om u te helpen.