VCA Cursus Tigrinya

Neem deel aan de VCA basiscursus in het Tigrinyaans en haal uw VCA-basis diploma. 

Onze klanten geven ons
Bekijk de 57 reviews

VCA Cursus Tigrinya

VCA Cursus Tigrinya volgen? Orbi Opleidingen is een van de weinige VCA opleiders die een VCA cursus Tigrinya biedt. Daarom zijn wij de ideale opleider! Onder vele aannemers en werkgevers wordt het bezit van een B-VCA certificaat veronderstelt. Om veilig te werk te kunnen gaan in een gevaarlijke werkomgeving, is het volgen van een VCA cursus nodig. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist voor Aannemers. Door het volgen van een VCA cursus Tigrinya leert u alles wat u hierover moet weten. Veilig aan het werk in de chemische industrie, technische sector of bouwsector? Met een B-VCA certificaat in uw bezit vergroot u uw kansen op de arbeidsmarkt en draagt u zo bij aan veiligheid op de werkvloer.

Veiligheid op de werkvloer

Om veilig te kunnen werken op de werkvloer, is het vooraf volgen van een VCA cursus een vereiste. Tijdens een VCA cursus wordt u bijgeschoold in de Nederlandse wet- en regelgeving en leert u gevaar te herkennen en voorkomen. Zo leert u over de Arbowet, maar ook over hoe u moet omgaan met gevaarlijke stoffen. Daarnaast leert u brand te voorkomen en welke maatregelen u moet treffen bij brand- en explosiegevaar. Tenslotte maken ook gereedschappen, persoonlijke beschermingsmiddelen en machines deel uit van een VCA cursus Tigrinya. Al met al bezit u na een VCA cursus alle benodigde vaardigheden om risicovolle werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren!

Inhoud VCA Cursus Tigrinya

De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens een VCA cursus Tigrinya:

  • Wetgeving
  • Risico’s en preventie
  • Gevaarlijke stoffen
  • Brand en explosie
  • Werken op hoogte
  • Besloten ruimten
  • Gereedschappen en machines
  • PBM

Tijdens de cursus bieden wij u een lunch aan en voordat het examen begint wordt er een proefexamen aangeboden. Zo kunt u de moeilijke onderwerpen nog eens doornemen waardoor u goed voorbereid het examen in gaat. Zo vergroten wij uw kans op slagen!

B-VCA certificaat ontvangen?

Na het examen gehaald te hebben is het tijd voor de certificering. Een B-VCA certificaat heeft een geldigheid van 10 jaar en voor verloop moet de cursus opnieuw gevolgd worden. Daarnaast ontvangt u ook een pasje waarmee u kunt aantonen B-VCA gecertificeerd te zijn.

VCA cursus Tigrinya volgen?

Bent u geïnteresseerd in het volgen van een VCA cursus Tigrinya? Deze cursus is op aanvraag en dus kunt u contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. De cursus wordt in meerdere dagen gegeven. 

Cursus op locatie

Wanneer u als aannemer of werkgever meerdere werknemers een VCA cursus Tigrinya wilt laten volgen is dat uitstekend mogelijk. Vanaf 5 personen is het namelijk interessant om onze instructeurs op locatie uit te nodigen. Wij organiseren dan een cursusdag die volledig is toegespitst op de situatie in uw bedrijf, op een dag die u het best uitkomt.

Neem voor de mogelijkheden en een offerte contact op met onze adviseurs. Dit kan elke werkdag tussen 8 en 17 uur.

Offerte aanvragen  0107371700

Contactformulier

Contact met Orbi

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. We sturen binnen één werkdag een reactie. 

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Liever direct contact?

Contactgegevens

Hoofdkantoor
Sydneystraat 118
3047 BP Rotterdam

010 737 17 00
info@orbiopleidingen.nl

Bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 - 17:00

KvK: 12345 67890
IBAN: NL 12 ABNA 1234 5678 90