Een heftruck en VCA cursus volgen bij Orbi Opleidingen

Onze klanten geven ons
Bekijk de 58 reviews

Hier bij Orbi Opleidingen maken we het voor onze cursisten mogelijk om een keuze te maken uit tal van verschillende cursussen. Enkele van de mogelijkheden die we aanbieden zijn heftruck en VCA cursussen. Dergelijke opleidingen zijn uitermate belangrijk voor medewerkers van verschillende bedrijven. Deze cursussen kunnen niet alleen interessant zijn voor bedrijven die hun personeel willen laten certificeren, wat bovendien ook te denken van gemeenten voor hun re-integratie projecten? In ieder geval, zou u graag meer informatie willen krijgen over wat de mogelijkheden zijn voor wat deze cursussen betreft? In dat geval is het de moeite waard om even de inhoud van dit blogartikel uitgebreid door te nemen.

Het volgen van een heftruck cursus bij Orbi Opleidingen

Laat ons in eerste instantie even kijken naar de mogelijkheden voor wat het volgen van een heftruck cursus betreft. Een dergelijke cursus wordt gegeven op één dag op locatie in Rotterdam. Na afloop van de cursus kan aansluitend zowel het theorie- als het praktijkexamen worden afgelegd. Belangrijk om te vermelden is dat deze cursus niet uitsluitend kan worden gevolgd in het Nederlands. Voor menig aantal bedrijven geldt tegenwoordig dat zij hun openstaande posities op de arbeidsmarkt (al dan niet uit noodzaak) moeten invullen met buitenlandse werknemers. Deze werknemers zijn de Nederlandse taal vaak niet goed machtig. Toch is het belangrijk om de inhoud van de cursus honderd procent goed te begrijpen om vervelende verrassingen te kunnen voorkomen.

 

Bovenstaande heeft er voor gezorgd dat we er bij Orbi Opleidingen voor hebben gekozen om onze heftruck en reachtruck cursussen aan te bieden in verschillende talen. Buiten in het Nederlands is het dan ook eveneens mogelijk om ze te volgen in andere talen zoals:

 

  • Engels;
  • Pools;
  • Turks;

 

De mogelijkheid hebben om deze kwalitatieve cursussen te volgen in de eigen moedertaal zorgt er voor dat uw medewerkers de inhoud van de cursus pas echt ten gronde zullen begrijpen. Het spreekt voor zich dat dit hun kennis en expertise alleen maar ten goede komt.

Wat met de VCA-cursus van Orbi Opleidingen?

Ook de VCA-cursus maakt deel uit van het aanbod van Orbi Opleidingen. VCA staat voor 'Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers'. Belangrijk om er rekening mee te houden is dat deze certificatie slechts voor een periode van 10 jaar geldig is. Ook voor deze cursus geldt overigens dat ze kan worden gevolgd in verschillende talen. Enkele talen waarin deze cursus wordt aangeboden zijn buiten Nederlands en Engels het Arabisch, Russisch, Pools, Portugees, Grieks, Roemeens en Bulgaars. Ook voor deze cursus geldt uiteraard dat het belangrijk is dat de inhoud er van ten volle wordt begrepen. Alleen op deze manier weet ze haar optimale potentieel te behalen.

 

Eveneens belangrijk om rekening mee te houden is dat er in de praktijk twee verschillende soorten cursussen bestaan. We maken op dit vlak een onderscheid tussen de VCA Basis en de VCA VOL cursussen. Wanneer u één van deze cursussen bij ons gaat volgen zult u steeds kunnen vaststellen dat u niet alleen de cursus bij ons volgt, maar ook meteen het examen kunt afleggen. Ook de lunch is steeds in onze cursussen inbegrepen. In ieder geval, wilt u ook ten opzichte van uw (toekomstige) werkgever kunnen aantonen dat u perfect op een verantwoorde manier kunt werken met aandacht voor de veiligheid en gezondheid en voor het milieu? Dan is het een aanrader om de VCA-cursus van Orbi Opleidingen te volgen!

Terug naar overzicht
VCA Basis Heftruck cursus VCA VOL