VCA in Tigrinya

Wilt u aan de slag voor een aannemer of werken in een omgeving waar gewerkt wordt met gevaarlijke stoffen? Dan is het in de meeste gevallen een vereiste om een VCA certificaat te hebben. Orbi Opleidingen Rotterdam biedt VCA cursussen in verschillende talen. Zo bieden wij sinds kort een VCA cursus Tigrinya! Uniek in Nederland onder VCA opleiders!

Veilig werken op de werkvloer

Tijdens onze VCA cursus Tigrinya leert u alles over veilig werken op de werkvloer. Zo leren wij u meer over de Arbowet en de rechten en plichten van zowel uw werkgever als van uzelf. Daarnaast leert u ook over risico’s en preventie zoals hoe u om moet gaan met gevaarlijke stoffen, hoe u brand kunt voorkomen en wat u moet doen bij brand en explosiegevaar. Daarnaast leert u meer over wat u moet doen om veilig te kunnen werken op grote hoogten en in besloten ruimten. Andere onderwerpen die aan bod komen tijdens onze VCA cursus Tigrinya zijn gereedschappen, persoonlijke beschermingsmiddelen en machines. Zo bent u na het behalen van de VCA cursus Tigrinya volledig op de hoogte van alle kennis die u nodig hebt om te kunnen werken volgens de eisen die gesteld worden door VCA.

VCA en VOL VCA opleiding Barendrecht

Voor wie

Als u aan de slag gaat voor een aannemer, dan moet u in de meeste gevallen een B-VCA certificaat hebben. Bijvoorbeeld als u op een bouwterrein of in een risicovolle omgeving werkt.
Uw werkgever en opdrachtgevers willen dat er veilig wordt gewerkt, zodat niemand iets overkomt. Met een B-VCA diploma op zak weet u wat er op de werkplek van u verwacht wordt.

Inhoud van de cursus

  • Wetgeving
  • Risico’s en preventie
  • Gevaarlijke stoffen
  • Brand en explosie
  • Werken op hoogte
  • Besloten ruimten
  • Gereedschappen en machines
  • PBM

Cursus door specialisten die de taal spreken

Wanneer u besluit om een VCA cursus Tigrinya bij Orbi Opleidingen te volgen leert u in meerdere dagen alles wat u moet weten om het examen met succes af te leggen. Tijdens deze cursus bieden wij u niet alleen een heerlijke lunch maar krijgt u ook de kans om voor het examen nog te oefenen met behulp van een proefexamen. Zo kunt u niet alleen controleren of u over alle kennis beschikt om het examen met succes af te leggen maar hebt u ook nog de tijd om moeilijke onderwerpen nog een keer door te nemen. Zo heeft u een grotere kans op slagen!

VCA cursus volgen in Tigrinya?

Wilt u graag een VCA cursus volgen in Tigrinya? Neem contact met ons op, de cursus is namelijk op aanvraag en wordt in meerdere dagen gegeven.

Heeft u vragen over onze VCA cursus Tigrinya of wilt u graag meer informatie over onze VCA cursussen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier!