VCA cursus Engels

Als u als uitvoerende medewerker aan de slag wilt bij een bouwbedrijf of in de haven wordt vaak gevraagd of u over een VCA certificaat beschikt. Dit certificaat wordt uitgegeven wanneer u over voldoende kennis beschikt om veilig te werken volgens de eisen van VCA. Orbi Opleidingen biedt VCA cursussen in Rotterdam waarbij zowel de cursus als het examen volledig in het Engels worden gegeven.

Alle informatie om veilig te werken

Tijdens onze VCA cursus Engels leert u alles over veilig werken in de bouw of industrie. Zo verstrekken wij informatie over relevante wet- en regelgeving maar leren wij cursisten ook om onveilige situaties en handelingen te herkennen. Daarnaast leren de cursisten ook meer over het treffen van maatregelen om ongevallen te voorkomen. Zo verkleint u op eenvoudige wijze het risico op ongelukken op de bouwplaats.

Profesionele cursussen in Rotterdam en omgeving

Hoe werkt een VCA cursus Engels bij Orbi Opleidingen?

Een cursusdag van Orbi Opleidingen is van 7:00 tot 15:00 en wordt gegeven op eigen locatie in Rotterdam. Tijdens deze cursusdag behandelen wij alle onderdelen die voorkomen tijdens het examen. Halverwege de dag voorzien wij u van een geheel verzorgde lunch. Na afloop van de cursus krijgt u de mogelijkheid om uw kennis te toetsen door middel van een proefexamen. Zo kunt u indien dat nodig is nog even de tijd nemen om alles nog een keertje door te nemen. Aansluitend op het proefexamen is het officiële examen. Wanneer u dit examen succesvol heeft afgelegd krijgt u een certificaat en pasje. Met deze twee documenten kunt u vervolgens aantonen dat u over voldoende kennis beschikt om op een veilige manier te kunnen werken.

VCA cursus in Engels volgen?

Wilt u graag een VCA cursus Engels volgen bij Orbi Opleidingen? Kies dan uit een van de cursusdata en schrijf uzelf direct in! Heeft u een vraag over deze of andere cursussen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.