SOG Werken aan flensverbindingen

Onze klanten geven ons
Bekijk de 51 reviews
Over deze cursus

SOG Werken aan flensverbindingen

€ 370,00,-

Werkt u in de petrochemie, installatiebedrijf of misschien montagebedrijf en wilt u aan de slag als flensmonteur? Dan dient u over een certificaat SOG Flensmonteur te beschikken. Die kunt u binnen 2 dagen bij ons halen dus wacht dus niet langer en schrijf je nu in!

Cursus en kosten

 Als flensmonteur dient u op een veilige en verantwoorden wijze de flenzen monteren en demonteren. Gedurende de tweedaagse cursus word u opgeleid tot een gecertificeerde flensmonteur. Tijdens de cursus krijgt u zowel theorie als praktijklessen waarin de volgende onderwerpen aan bod komen:

– Veiligheid en risico’s

– Wetgeving

– Soorten flenzen

– Pakkingen identificeren

– Studbolds identificeren

– Voorbereiden werkzaamheden

– Steekflenzen plaatsen

– Brilflenzen draaien

– Pijpleiding montage

– Appendages herkennen

De tweede cursusdag word afgesloten met zowel theorie als praktijkexamen. Zodra de kandidaat goed presenteert en allebei de examens met een voldoende behaalt ontvangt hij een SOG Flensmonteur certificaat met een geldigheidsduur van 5 jaar.

De kosten van de cursus bedragen 370 euro.

Vereisten

 Om deel te kunnen nemen aan de cursus SOG Flensmonteur moet u minimaal 18 jaar oud zijn. Ook moet u in bezit zijn van een VCA certificaat en een geldig legitimatiebewijs.

Bent u nog niet in bezit van een VCA certificaat, maar u wilt de cursus SOG Flensmonteur behalen? Neem dan contact op met ons en plannen wij ook VCA cursus in voor u.

Wilt u liever de cursus bij u op locatie? Dat is geen enkel probleem. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij kijken samen met u naar de mogelijkheden.