SOG Heftruckcursus

Onze klanten geven ons
Bekijk de 57 reviews
Over deze cursus

SOG Heftruck cursus

€ 450,-

De cursus SOG Heftruck is voor iedereen bestemd die een heftruck wilt besturen op een bedrijfsterrein in een petrochemische branche of in een laboratorium. Je dient dan over kennis beschikken over het vervoeren van chemische stoffen.

 

Duur van de cursus

 

De cursus duurt twee dagen en bestaat uit theorie en praktijk. Elke cursusdag begint om 08:00 uur en duurt tot 15:00 uur. Tijdens de theorie word er besproken over de veiligheid die centraal staat, risico’s en de wetgeving. Daarna volgt er een praktijkdeel. Aan het einde van de tweede cursusdag volgt er een theorie examen die door een erkende examenbureau wordt afgenomen.

 

Kosten

 

De kosten bedragen 450 euro inclusief lesmateriaal, verzorgde lunch en natuurlijk de certificaat die u van ons ontvangt.

 

Voorwaarde voor deelname cursus

 

Er zijn enkele voorwaarde om deel te kunnen nemen aan de SOG Heftruck cursus. De kandidaat dient namelijk 18 jaar of ouder te zijn. Daarnaast moet de kandidaat in bezit zijn van een certificaat VCA Basis of VCA VOL en te beschikken over rijbewijs categorie B. 

 

De cursus SOG Heftruck kunnen wij ook incompany organiseren. Daarvoor kunt u contact met ons opnemen om de eventuele mogelijkheden te bespreken.

De cursus SOG Heftruck is voor iedereen bestemd die een heftruck wilt besturen op een bedrijfsterrein in een petrochemische branche of in een laboratorium. Je dient dan over de kennis te beschikken over het vervoeren van chemische stoffen.

Duur van de cursus

De cursus duurt twee dagen en bestaat uit theorie en praktijk. Elke cursusdag begint om 07:00 uur en duurt tot 15:00 uur. Tijdens de theorie word er besproken over de veiligheid die centraal staat, risico’s en de wetgeving. Daarna volgt er een praktijkdeel. Aan het einde van de tweede cursusdag volgt er een theorie examen die door een erkende examenbureau wordt afgenomen.

Kosten

De kosten bedragen ..... inclusief lesmateriaal, verzorgde lunch en natuurlijk het certificaat die u van ons ontvangt.

Voorwaarde voor deelname cursus

Er zijn enkele voorwaarden om deel te kunnen nemen aan de SOG Heftruck cursus. De kandidaat dient namelijk 18 jaar of ouder te zijn. Daarnaast moet de kandidaat in bezit zijn van een certificaat VCA Basis of VCA VOL en te beschikken over rijbewijs categorie B.

De cursus SOG Heftruck kunnen wij ook in company organiseren. Daarvoor kunt u contact met ons opnemen om de eventuele mogelijkheden te bespreken. 

Eerstvolgende cursussen

Plaats Datum Prijs
Rotterdam woensdag 28 juli 2021 € ,-
Rotterdam donderdag 29 juli 2021 € ,-
Rotterdam woensdag 11 augustus 2021 € ,-
Rotterdam donderdag 12 augustus 2021 € ,-
Rotterdam woensdag 25 augustus 2021 € ,-
Rotterdam donderdag 26 augustus 2021 € ,-
Rotterdam vrijdag 10 september 2021 € ,-